Echipa ExamPLus

MONIKA GROSS

DIRECTOR DE STUDII

Monika a absolvit facultatea de Litere a Universităţii de Vest Timişoara în 1996, după care şi-a început cariera de profesoară de engleză şi germană, predatul devenind pentru ea mai mult decât o profesie. Ea este şi iniţiatoarea cluburilor de conversaţie.

  • 2000 –CELTA Certificate – Vilnius, Lituania
  • 2001 –CPE Certificate
  • 2002 – Cambridge Oral Examiner

ANNA LOPES

PROFESOARĂ DE ENGLEZĂ ŞI ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

Anna a terminat facultatea de Litere, secția engleză-română, după care timp de 2 ani şi-a continuat studiile în Marea Britanie, la Edinburgh şi Londra, unde a urmat cursuri de metodică în predarea limbii engleze ca limbă străină şi a obţinut Certificatul Internaţional TESOL. Ca profesoară de engleză lucrează din anul 2001, specializându-se în cursurile de pregatire pentru examenele Cambridge și LCCI.

  • 2001 – TESOL Certificate, Londra
  • 2004 – CPE Certificate
  • 2008 – Cambridge Oral Examiner

LOREDANA BERCUCI

PROFESOARĂ DE GERMANĂ ŞI ENGLEZĂ

Loredana a terminat facultatea de Litere a Universității de Vest din Timișoara, specializarea engleză-germană, după care a urmat cursurile masteratului de Studii Americane. S-a specializat in străinătate, urmând cusurile facultăților din Köln, Berlin și Freiburg. Predă engleză și germană din anul 2010. Este pasionată de literatură și de cultura populară americană.

SOSDEAN LUMINITA

PROFESOARA DE FRANCEZA

Sodean Luminita este profesor titular de limba franceza si romana in Timisoara din 2003; formator de la limba franceza si romana din 2008; traducator si interpret de limba franceza din 2002. Colaborator cu firme de prestigiu din Timisoara (Alcatel-Lucent, Atos, Contitech, Forest and Biomass) din 2008.

„Ador ceea ce fac, imi place sa lucrez cu adultii, dar in aceeasi masura si cu cei mici.”

FELICIA CATARGIU

ASISTENT RELAŢII CU PUBLICUL

Felicia a absolvit în anul 2009 Facultatea de Economie și de Administrare Afacerilor din Timișoara, specializarea Finanțe- Bănci și master în Finanțe și Strategiile Financiare ale Companiilor. De atunci a participat la organizarea cursurilor de formare profesională pentru oamenii din diferite domenii.

LĂCRĂMIOARA STREMŢAN

DIRECTOR DE MARKETING

Lăcrămioara a studiat informatica și a activat în IT vreme de mulți ani. Experiența în domeniu a ajutat-o să învețe să gândească structurat, să fie deschisă la nou și să se adapteze repede. Calitățile îi sunt de un real folos în poziția ei de identificare a nevoilor pieței și de promovare a centrului ExamPlus.

ANIEA POP

DIRECTOR

Aniea a absolvit Facultatea de Studii Economice din Cluj-Napoca. Are o bogată experiență managerială, peste 20 de ani iar domeniile de activitate abordate cu succes sunt variate.

A acceptat o provocare nouă care pentru ea înseamnă nu numai dorința de autodepășire ci și dorința de a construi în permanență ceva nou.

Iubește oamenii, pădurea și izvoarele, florile și animalele… natura cu tot ce e frumos în ea, iubește viata.