IMPRESII

„Examplus:

  • invatare cu usurinta
  • program convenabil”
Denis A. / Facebook

„Deoarece societatea noastra se bucura de competenta profesionala de care dau dovada cei de la ExamPlus, de promptitudinea serviciilor oferite in urma carora am obtinut rezultatele dorite, precum si de flexibilitatea in in ceea ce priveste programul de desfasurare al cursurilor solicitate de noi, tin sa va multumesc pentru colaborarea noastra pozitiva, o colaborare  pe care as dori sa o avem si in continuare.”

Mihaela B. / Alcatel-Lucent Romania

„Imi place foarte mult cursul de germana de la voi de la centru. Personalul este dragut, prietenos si intelegator, iar atmosfera este foarte placuta. Din punctul de vedere al cursului, as spune ca cel mai bine este cand in grupa sunt 6 persoane si nu mai multe.”

Elena T.

„Feedback 🙂

Imi place foarte mult, orele sunt interesante, profesoara este obiectiva si impartiala. Apreciez aceasta impartialitate, deoarece nu exista la profesoara anterioara.”

Alina C.

„Sunt eleva la ExamPlus de aproximativ 2 ani. In prezent ma aflu la al treilea modul pe care-l urmez aici. Sunt foarte multumita de modul incare se desfasoara cursurile, imi plac colegii, dar mai ales profesoara, care are un stil foarte placut de a interactiona cu noi. Consider ca m-a ajutat foarte mult participarea la aceste cursuri, atat de plan lingvistic, cat si personal.

Va multumesc.”

Dana N.

„Doresc sa mentionez ca serviciile de la ExamPlus sunt cele mai bune. Personalul este dragut, deschis si prietenos, deci nu pot decat sa dau cel mai bun calificativ. Ca sugestie nu pot sa spun decat ca mi-as dori ca unele cursuri de germana sa se desfasoare in aer liber, pe terasa, sau intr-o gradina interioara (daca este posibil).

Multumesc si tineti-o tot asa!”

Daniel P.

„La ExamPlus am reusit sa invat o limba noua, foarte repede si usor. Profesorii sunt foarte rabdatori si te ajuta sa inveti lectia inca din clasa. Este o oportunitate in viata prin care studentul invata o limba sau isi consolideaza limba stiuta deja.”

Cristian M.

„ExamPlus:

  • mediu friendly
  • vin cu drag
  • profesionisti
  • locul unde am invatat cum sa invat o limba straina

Va multumesc!”

Raluca D.

„Puncte + ExamPlus

  • orar
  • profesor
  • modul de predare
  • programa”
Lucian F.

„Cursul a decurs foarte fain, profesoara se pricepe foarte bine in a face cursul atractiv si interactiv. Programul este lejer, mediul placut, iar colegii de treaba.”

Eduard B.

„Am inceput cursul de germana la Exam Plus in urma cu 1 an si pot spune ca a fost una dintre cele mai bune decizii luate pana acum. Orele sunt interactive, foarte bine sintetizate, iar atmosfera este una extrem de relaxanta si amuzanta de fiecare data! Cursul este complex, cuprinde toate cele 3 parti pe care le contine si un examen (citit, vorbit, scris), iar temele de casa sunt menite sa sedimenteze ceea ce s-a facut in clasa, iar cu putina munca si acasa, limba straina devinde un ”Kinderspiel”. Dupa o zi de munca, la Exam Plus reusesc sa combin utilul cu placutul in cel mai reusit mod posibil. De aceea, recomand cu incredere orice curs sustinut in cadrul acestui centru de limbi straine!”

Anda

“Cu Examplus cunostintele mele de limba engleza au ajuns la un nivel avansat si aici am cunoscut oameni minunati. Cursurile desfasurate de Examplus sunt dinamice si accentul este pus pe comunicare, relationare, iar atmosfera din cadrul serilor desfasurate la clubul Exit este una prieteneasca si plina de vitalism”

Carmen

„Ce pot sa zic mai mult decat ca, produsele oferite de Examplus sunt testate pe oameni, si functioneaza. Eu am urmat cursul de Engleza pentru nivelul B2 la care am apreciat foarte mult interactivitatea din cadrul cursului. Datorita atmosferei placute de la ora m-am hotarat sa particip ulterior si la un curs de conversatie in engleza pentru a-mi imbunatati fluenta. It was a lot of FUN :-). Anul trecut, in urma sfaturilor oferite de profesoarele de Engleza, am reusit sa obtin certificatul CAE cu A de la Anna ;-).”

Horea